Zakelijke telefooncentrale

Zakelijke telefooncentrale voor succesvol ondernemen

Een zakelijke telefooncentrale draagt absoluut bij tot een succesvolle onderneming. Een goede en adequate communicatie met klanten en zakelijke relaties is van groot belang. U onderhoudt uw zakelijke contacten via e-mail, internet, telefoon en fax en verwerft op deze wijze opdrachten. Bij investeringen kijkt u logischerwijs naar de lange termijn. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor een zakelijke telefooncentrale. Niet alleen de prijs moet goed zijn, ook betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie, service en bedrijfszekerheid zijn evenzo belangrijk. Door gratis en vrijblijvend via deze site offertes en informatie aan te vragen, kunt u prijzen, mogelijkheden en criteria van de zakelijke telefooncentrale met elkaar vergelijken. U bent tot niets verplicht, want u bepaalt na ontvangst van de offertes helemaal zelf of u wel of niet met een aanbieder zaken wilt gaan doen.

Een eigen zakelijke telefooncentrale of Hosted VoIP

U wilt voor uw klanten optimaal bereikbaar zijn en daarbij tegelijkertijd eveneens professionaliteit uitstralen. Een goede, zakelijke telefooncentrale is daarin een essentieel onderdeel. U kunt kiezen voor een telefooninstallatie die wordt geplaatst bij u in het bedrijf, maar u kunt ook kiezen voor een telefooncentrale die zich in een beveiligd datacenter bevindt ofwel Hosted VoIP. Deze laatste kan eveneens specifiek op uw wensen en behoeften aangepast worden. U belt over IP-verbindingen, ofwel over een internetverbinding en ben niet gebonden met de telefoons aan één locatie.

De aanschaf van een professionele, volwaardige zakelijke telefooncentrale is een kostbare aangelegenheid. Het blijft niet alleen bij die eerste grote investering, want ook het onderhoud aan de telefooncentrale mag niet worden vergeten. Door de keuze van een professionele telefooninstallatie in een beveiligd datacenter kunnen ook bedrijven met een klein budget gebruik maken van een volwaardige zakelijke telefooncentrale.

De voordelen Hosted VoIP zijn onder meer:

  • Een lage investering en toch de beschikking over een professionele zakelijke telefooncentrale. Met IP verbindingen beschikt u continu over een betrouwbare telefoonverbinding tussen uw klanten, relaties, personeel en vestigingen. Functionaliteiten van de telefooncentrale zoals wachtrijen, wachtmuziekjes en voicemail kunnen geheel naar wens ingericht worden.
  • Aanzienlijke kostenbesparing. U bespaart met een externe zakelijke telefooncentrale op gesprekskosten en betaalt geen extra kosten voor onderhoud en upgrades. De besparing zal afhankelijk zijn van de hoeveelheid werkplekken en het aantal toestellen dat u wenst aan te sluiten op de telefooninstallatie.
  • Flexibiliteit. Een Voice over IP zakelijke telefooncentrale werkt onafhankelijk van plaats en locatie. Nummers en toestellen kunnen eenvoudig naar tijdelijk andere locatie worden verplaatst, iets wat ideaal is voor thuiswerkers en voor projecten.

Offertes van een professionele zakelijke telefooncentrale

Wilt u voortaan ook altijd flexibel bereikbaar zijn met een zakelijke telefooncentrale, maar beschikt u niet over de financiële middelen? Dan is Hosted VoIP wellicht iets voor u. Alle voordelen van een professionele telefooninstallatie voor een aantrekkelijk lage prijs. Huren of koop? Gratis en vrijblijvende offertes van een zakelijke telefooncentrale vraagt u eenvoudig en snel via deze site aan.

Informatief.

Comments are closed.