Avaya telefooncentrale

Met betrekking tot het MKB is de Avaya telefooncentrale één van de meest verkochte telefooncentrales; een bedrijfstelefooncentrale uitstekend geschikt voor de zakelijke markt. Naast Siemens, Cisco, KPN, Aastra, Mitel en Philips is deze PABX telefooncentrale ook zeer populair. Eenderde van alle bedrijfscentrales in Nederland wordt geleverd door Avaya, wiens succes en populariteit niet alleen gewaardeerd wordt bij multinationals en overige grote bedrijven, maar nu ook steeds meer bekend raakt bij het midden- en kleinbedrijf.

De alles-in-één oplossing van een Avaya telefooncentrale

Goed om te weten
Eén op de 3 verkochte telefooncentrales in Nederland is afkomstig van Avaya!

Het is met name de manier waarop de Avaya IP Office is ontworpen waarom deze bedrijfstelefooncentrale zo hoog scoort. Voor kleine tot middelgrote ondernemingen een perfecte centrale welke tegemoetkomt aan alle moderne eisen op communicatiegebied, waarbij de laatste geconvergeerde voice- en datatechnologie in opgenomen is. De Avaya telefooncentrale heeft de volgende voordelen:

  • Modulair opgebouwde systemen; alle toestelpoorten zijn beschikbaar op RJ-45 aansluitingen. Net als bij een ‘switch’ kunt u toestellen eenvoudig verplaatsen
  • Standaard analoge en digitale toestellen en Dect-Systeem kunnen gekoppeld worden; dect-zender wordt via IP aangesloten op centrale en handsets, die op haar beurt, via DECT, standaard communicatie mogelijk maakt met de zender. Groot voordeel hiervan is dat u geen subsysteem hoeft te plaatsen om een Dect-systeem te laten functioneren op een externe locatie.
  • Standaard voorzien van CTI software Phone Manager en Voicemail Lite; maakt makkelijk doorschakelen mogelijk en eenvoudig gebruik van voicemail
  • Alle systemen van deze Avaya telefooncentrale zijn in combinatie met isdn2 of isdn30 netlijnen te gebruiken

Typen toestellen

Wanneer u gebruik wil maken van een Avaya telefooncentrale IP Office systeem kunt u dat het beste doen in combinatie met de digitale toestellen uit de Avaya 5400 of 5600 serie IP toestellen. Elke serie blinkt uit met drie toestellen:

  • 5×02 serie
  • 5×10 serie
  • 5×20 serie

Nog meer voordelen

  1. Met Avaya IP Office kunt u ook VoIP-omgevingen creëren. Naast één systeem met IP toestellen uit een omgeving met allerlei andere toestellen (draadloos, vast of IP), kunt u meer IP gekoppelde systemen creëren of een combinatie hiervan; handig voor wanneer u er meerdere vestigingen bij wil betrekken.
  2. Wanneer u professioneel wilt overkomen met een telefoniste, kunt u gebruikmaken van de HiPath communicatiesystemen van Avaya, uit te breiden met meerdere PC bedienposten. Werken met deze zogenaamde OptiClient Atendant zal door uw telefoniste zeer worden gewaardeerd.

 

Soorten telefooncentrales.

Comments are closed.