Tiptel telefooncentrale

Een Tiptel telefooncentrale is een telefooninstallatie die vooral zeer geschikt is voor kleinere organisaties. Het bedrijf Tiptel biedt telefooncentrales, VoIP (Voice over IP ofwel bellen via internet), telefoontoestellen en antwoordapparaten. De Tiptel producten kenmerken zich door eenvoud en gemak. Geen ingewikkelde functies, maar vloeiend de apparatuur bedienen en probleemloos communiceren.

Tiptel telefooncentrale; gemak & optimale bereikbaarheid ineen

Communicatie is tegenwoordig meer dan enkel en alleen telefoneren. Bereikbaarheid is voor veel bedrijven erg belangrijk. Doordat bij een telefooncentrale van Tiptel verschillende communicatiemiddelen onder één infrastructuur zijn geconvergeerd, kunt u met slechts één enkel platform veilig en gebruiksvriendelijk via verschillende kanalen communiceren. Telefoon, voicemail, fax, chat en instant messaging bieden een veelzijdige, flexibele en kostenbesparende oplossing.

Bent u nieuwsgierig geworden welke waarde een telefooncentrale binnen uw organisatie kan hebben? Dient u dan vandaag nog vrijblijvend een verzoek in via deze site. Zonder verdere verplichtingen ontvangt u gratis verschillende offertes met aanbiedingen en slimme oplossingen van een Tiptel telefooncentrale.

Tiptel telefooncentrale 810

De Tiptel telefooncentrale 810 is een hybride telefooninstallatie die analoge telefonie, ISDN en Voice over IP combineert. Dergelijke telefooncentrales voorzien dus niet alleen nu aan uw wensen, maar ook aan de toekomst is gedacht.

  • De centrale is perfect voor kleine ondernemingen. Er kunnen tot acht analoge toestellen op de telefooncentrale aangesloten worden en iedere gebruiker kan beschikken over een voicemailbox.
  • De 810 is uitgerust met diverse handige functies zoals computergestuurd telefoneren. Het is mogelijk om te zien wie bezet is, klantgegevens oproepen alvorens er wordt opgenomen en instellen dat de volgende oproep wordt doorgeschakeld aan degene die het langst niet aan de telefoon geweest is.
  • De analoge toestellen zijn uitstekend op de Tiptel telefooncentrale 810 te gebruiken. Ook zij kunnen in het display de naam van de beller weergeven, mits het nummer in het telefoonboek van de telefooninstallatie opgeslagen is.
  • Aan de hand van de Message Waiting Indicatie kan weergegeven worden wanneer een bericht in de voicemail van de Tiptel telefooncentrale wacht.

Tiptel telefooncentrale 6000 business

De Tiptel telefooncentrale 6000 business is uitgerust met dezelfde toepassingen en functies als de andere telefooncentrales van dit merk. Echter, op de 6000 business centrale kunnen tot maximaal vijftig telefoontoestellen worden aangesloten. Daarnaast is de centrale zo ontwikkelt dat deze binnen uw organisatie voldoet aan al uw individuele wensen. Dankzij de modulaire opbouw kunt u exact die module aanschaffen waar uw bedrijf op dat moment behoefte aan heeft. En mochten de wensen van uw onderneming na verloop van tijd veranderen? Dan verandert de Tiptel telefooncentrale 6000 business gewoon met u mee!

Tiptel telefooncentrale 822 XT Rack

Tot slot benoemen we nog de Tiptel telefooncentrale 822 XT Rack, een zeer flexibele telefooncentrale waar maximaal twintig telefoontoestellen op aangesloten kunnen worden. Ideaal voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. Ook deze telefooncentrale is modulair opgebouwd en zodoende geheel naar uw wensen en behoefte aan te passen.

Gratis offertes van een Tiptel telefooncentrale zijn via deze site snel aangevraagd!

Goed om te weten.

Comments are closed.