Telefooninstallaties

Telefooninstallaties zijn geïntegreerde oplossingen die geheel afgestemd kunnen worden op uw organisatie en uw bedrijfsprocessen. De mogelijkheden op technologisch gebied ontwikkelen zich razendsnel. Deze snelle groei geeft het bedrijfsleven diverse kansen om op kosten te besparen. Optimaal bereikbaar zijn met oplossingen die perfect aansluiten bij uw onderneming is één van die geavanceerde mogelijkheden. We hebben het hier over intelligente en slimme telecommunicatie door middel van telefooninstallaties.

Telefooninstallaties, intelligente communicatie oplossingen

Telefooninstallaties bieden vooruitstrevende mogelijkheden voor onder andere het begroeten van uw klanten, relaties en bellers. Een telefooncentrale is veelal uitgerust met geavanceerde, slimme snufjes zoals een persoonlijke of automatische assistent, voicemail, unified messaging en geïntegreerde CTI-server. Dit maakt telefooninstallaties niet alleen intelligent, maar eveneens zeer gebruiksvriendelijk.

Unieke functies van telefooninstallaties

Zoals gezegd bieden telefooninstallaties u vele innovatieve mogelijkheden. We zetten ze op rij:

  • Ingebouwde persoonlijke assistent. Dit is een flexibele functie waarbij een gebruiker die bijvoorbeeld niet achter zijn eigen bureau zit, een beller uit vijf mogelijkheden kan laten kiezen. Hierbij kunt u denken aan de voicemail, een extern nummer, mobiel nummer, ander intern nummer of de telefonist(e).
  • Ingebouwde voicemail. Vrijwel alle telefooninstallaties zijn uitgerust met een krachtige, ingebouwde voicemail. Deze is in regel voor alle gebruikers beschikbaar. Voicemail is haast onmisbaar in het bedrijfsleven.
  • Unified messaging. Een krachtige oplossing waarbij alle communicatiemiddelen en media zijn geïntegreerd. Gebruikers kunnen, waar zij zich ook bevinden, met iedereen in contact komen op diverse manieren. Zo kunnen zij onder meer tekst- en spraakberichten via één postvak verwerken.
  • Geïntegreerde CTI-server. Door deze innovatieve toepassing in telefooninstallaties kunnen binnenkomende en uitgaande telefoongesprekken via de computer worden beheerd. De beheerfunctie is mogelijk zowel vanaf pc’s van afzonderlijke gebruikers als in werkgroepen zoals callcenters.
  • Volledige mobiliteit. Door het plaatsen van telefooninstallaties binnen uw bedrijf zijn uw gebruikers altijd bereikbaar. Het maakt daarbij niet uit waar zij zich bevinden, want overal kunnen zij met de telefoon beschikken over dezelfde functies als de telefoon op hun werkplek.
  • Intelligente bediening. Met de telefoontoestellen kunnen oproepen opgenomen worden en vervolgens ook opgeslagen worden in het spraakberichten postvak. Oproepen kunnen worden gescreend. Met andere woorden, gebruikers kunnen op het moment dat een bericht wordt ingesproken meeluisteren en beslissen met wie ze willen spreken.

Telefooninstallaties, geschikt voor ieder bedrijf

Om de geschikte telefooninstallaties voor uw bedrijf te vinden, kunt u het beste eerst, zonder verdere verplichtingen, offertes aanvragen via deze site. Het kost u slechts enkele minuten van uw tijd, waarnaar u aan de hand van uw antwoorden van verschillende professionele bedrijven aanbiedingen krijgt toegestuurd. U kunt zo telefooninstallaties met elkaar vergelijken en inzien welke telefooncentrale het beste bij uw organisatie passen. Offertes aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend!

Goed om te weten.

Comments are closed.