NEC Telefooncentrale

Als aankoopgids voor het MKB inzake het meest geschikte telefoonsysteem, informeren wij u graag over de unieke kenmerken van de NEC telefooncentrale. Net als de Panasonic telefooncentrale is deze leverancier van communicatie-oplossingen toonaangevend. NEC United Solutions maakt gebruik van de nieuwste technologieën op spraak-, data, en videogebied, waarbij de kwaliteit van de verbindingen, de bereikbaarheid en de op groei gerichte flexibiliteit als hoogste prioriteit geldt. NEC telefooncentrales zijn onder te verdelen in 4 typen:

  • SV8100; 19-inch 6 slot IP-telefooncentrale
  • Mini SV8100; 9,5 inch 3 slot IP-telefooncentrale
  • XN-120; Telefooncentrale (uitlopend model)
  • Aspire; Telefooncentrale (uitlopend model)

SV8100 + Mini SV8100

Deze NEC telefooncentrale verbetert uw bereikbaarheid en werkt efficiënt en kostenbesparend. Een ideale communicatieserver dat als systeem mee kan groeien in uw bedrijf. Een krachtige en degelijke telefoonoplossing met zeer veel functies en uitbreidingsmogelijkheden. Gericht op de toekomst voor het installeren van eventuele nieuwe geavanceerde applicaties.
Speciaal voor kleinere organisaties is er een kleinere versie, die overigens hetzelfde presteert met extra applicaties als Voicemail, ACD en GSM-integratie.

XN-120

Voordeel van deze NEC telefooncentrale is dat er zowel analoge als ISDN-lijnen op aangesloten kunnen worden. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een aantal huisartsenpraktijken onder één dak. Elke praktijk kan het telefoonverkeer zowel afzonderlijk als gezamenlijk afhandelen, waarbij u acht verschillende standen kunt instellen. Ook kunt u gebruikmaken van een Voice Response Systeem, waarbij een keuzemenu met: spoed, herhaalrecepten, contact met de doktersassistente of algemene praktijkinformatie, door het intoetsen van respectievelijk toets 1, 2, 3 en 9.
Bovendien heeft de XN-120 telefooncentrale een netwerkaansluiting, waar een bestaand netwerk ook op aan te sluiten is. Handig voor wanneer u bijvoorbeeld met Internet Explorer namen, aanvullingen en wijzigingen kunt programmeren in het telefoonboek.

Aspire

Net als de XN-120 kan de Aspire telefooncentrale van NEC analoge en ISDN-lijnen op dezelfde centrale aansluiten. Met deze telefooncentrale kan ieder probleem op communicatiegebied opgelost worden. Ook hier kunt u analoge apparatuur, zoals antwoordapparaat, fax, modem of een draadloos telefoontoestel naast digitale systeemtoestellen gebruiken, inclusief een geavanceerd spraak gestuurd menu en dag- tot nachtstanden. De NEC telefooncentrale Aspire is ook voorzien van een netwerkaansluiting, zodat uw via uw PC en met Internet Explorer het verkorte nummergeheugen van de centrale kunt beheren.

Tot slot

Wij hopen dat u met deze aankoopgids meer inzicht krijgt in telefooncentrales (Tiptel telefooncentrale, Siemens telefooncentrale, Cisco telefooncentrale en de NEC telefooncentrale in het bijzonder). Uiteraard kunt u middels onze verhelderende offerte nog uitgebreider geïnformeerd worden, aangezien wij maar al te vaak in staat zijn de juiste leverancier aan de juiste klant te koppelen.

Soorten telefooncentrales.

Comments are closed.