Nieuwe telefooncentrale

Op zoek naar een nieuwe telefooncentrale? Om uit te zoeken welke telefooncentrale voor u geschikt is, kunt u hier uitzoeken welke type oplossing het beste aansluit bij uw wensen. Bij de aanschaf van een geschikte telefooncentrale voor het MKB is het verstandig dat er stil wordt gestaan bij een aantal aspecten die uiteindelijk een doorslaggevende rol kunnen spelen bij het bepalen van de juiste keuze.

Vertrekpunt voor nieuwe telefooncentrale

Naar welke telefooncentrale oplossing bent u eigenlijk op zoek? Misschien heeft u alleen maar een uitbreiding nodig van uw huidige telefooncentrale of heeft u behoefte aan een vervanging, met behoud van functies.

Omdat het bij de aanschaf van een nieuwe telefooncentrale vaak om een duurzame investering gaat, raden wij u aan om enkele criteria in acht te nemen. Wilt u bijvoorbeeld contact houden met het traditionele netwerk, zoals ISDN, Analoog en GSM, heeft dat als voordeel dat u mobiel altijd bereikbaar bent via het interne nummer. Krijgt de klant geen contact met het vaste toestel, wordt hij of zij automatisch doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon; ook extern!

Wilt u met uw nieuwe telefooncentrale aangesloten zijn op een internetverbinding, dan wordt het telefoonverkeer op traditionele telefoonlijnen in het datacentrum aangesloten. In het geval u thuis aan het werk bent, kunt u met uw VoIP-toestel makkelijk via internet op het toestel van de telefooncentrale op kantoor worden aangemeld. Mobiel telefoneren wordt dan overbodig en de beltarieven zijn hetzelfde als op kantoor, terwijl onderling bellen met collega’s zelfs helemaal gratis is, ongeacht waar u zich bevindt!

Verschillen

Erkende leveranciers van een nieuwe telefooncentrale zullen u graag willen informeren over hun geavanceerde apparatuur. Om alle mogelijkheden en verschillen op een rij te krijgen via onze geheel vrijblijvende offerte, worden u enkele relevante vragen gesteld, plus de nodige contactgegevens. Naar aanleiding daarvan kunnen wij u kennis laten maken met de meest geschikte apparatuur en leveranciers.

Onze voordelen in het kort:

  • U maakt uw wens kenbaar
  • Wij zoeken voor u een geschikte leverancier
  • Uw offerte wordt binnen 48 uur afgehandeld
  • Tijdwinst
  • Gratis en geheel vrijblijvende service
Informatief.

Comments are closed.